Turkis, nahkavaate tai koru naiselle - löydät ne Bulevardi 5:sta

Olemme erikoistuneet laadukkaaseen ja tyylikkääseen naisten pukeutumiseen. Meiltä löydät kansainvälisesti tunnetut vaate- ja asustemerkit. Tuomme silloin tällöin maahan uusia vaatemerkkejä, joten valikoimastamme löydät myös tuotteita, joita muualta ei vielä saa. Tervetuloa ostoksille merkkivaatteiden paratiisiin osoitteessa Bulevardi 5.

Tuotteet

Turkikset

Olemme asiantunteva turkisliike, jonka valikoimaan kuuluvat ympärivuotisesti minkki- ja kettuturkikset. Myyjämme neuvoo sinua tarvittaessa turkiksen oikeaoppisessa hoidossa ja säilytyksessä. Ihastu pehmeän turkiksen kosketukseen ja lämpöön!

Nahkavaatteet

Nahka ei mene koskaan pois muodista. Se on kestävä materiaali, joka vain paranee patinoituessaan. Meiltä saat taidokkaasti leikatut ja valmistetut nahkavaatteet, joita käytät mielelläsi vuosikymmeniä.

Asusteet ja korut

Pukeutumisen viimeistelevät vaatteiden tyyliin sopivat asusteet. Liikkeessämme on tarjolla muun muassa merkkilaukkuja ja vöitä. Pisteeksi i:n päälle löydät meiltä myös kauniit korut. Hemmottele itseäsi tai anna lahjaksi vaikkapa monikäyttöinen ja laadukas huivi.

Kotiin tai lahjaksi

Liikkeestämme löydät myös mm. italialaista kahvia, espressokuppeja ja -keittimiä. Mikäli et juuri nyt tarvitse mitään uutta pukeutumiseen, tule tutustumaan pieneen, mutta erittäin laadukkaaseen valikoimamme sisustustavaroita. Ihanat ja ilahduttavat tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös lahjaksi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 27Jaa

Palvelemme
Ma-pe klo 11-18
La klo 11-15
Osoitteessa
Bulevardi 5
00120 Helsinki

Service also in English!